Solstickan brandfilt – en designad brandfilt

Foto av författare
Skriven av:
Johan Jonsson
Uppdaterad senast:

Solstickan brandfilt är en snygg brandfilt som kommer i en låda av stål prydd med den klassiska Solstickanpojken. Solstickan brandfilt är precis som vilken annan brandfilt som helst men är paketerad i ett snyggare, designat yttre för att bättre smälta in i ditt hem.

I denna artikeln hittar du mer information om Solstickan brandfilt, alla olika färgkombinationer och var du kan köpa din egen brandfilt.

Inlägget innehåller affiliatelänkar. Genom att du handlar via länkarna får vi en provision. Det är inget som påverkar vad du får betala för varan.

Här kan du köpa Solstickan brandfilt

Solstickan brandfilt finns att köpa i färgerna vit, svart, röd och guld med olika färger på emblemet. Nytt för i år är att brandfilten även finns i ljus och mörkt läder.

Solstickan brandfilt färger

Solstickan brandfilt i olika farger

Solstickan brandfilt läder

Solstickan brandfilt ljust läder

Last updated: 2023-11-30 11:18:29
Solstickan brandfilt mörkt läder

Last updated: 2023-11-30 11:18:30

Designad brandfilt från Solstickan

Solstickan har till i år uppdaterat och förbättrat sin förpackning till en mer slimmad design för en ännu enklare placering. Brandfilten kommer nu även i ett dekorativt bokfodral, perfekt förvaring för dina småsaker.

Solstickan brandfilt vit förpackning

Solstickan brandfilt är tillverkad av glasfiber och klarar temperaturer upp till omkring 500 grader. Brandfilten är 120 x 120 cm, vilket är full tillräckligt för de flesta bränder men något för litet om man ska släcka brand i kläder på en människa.

Lådan kan smidigt hängas upp på väggen med de färdiga hålen. På baksidan av lådan finns det tydliga instruktion om hur du använder brandfilten.

Fördelar Solstickan brandfilt

  • Finns att få i färgerna vit, svart, röd och guld med olika färger på emblemet.
  • Effektiv mot mindre bränder och framförallt på spisen
  • Snygg, designad förpackning

Nackdelar Solstickan brandfilt

  • Högre pris än andra brandfiltar

För vem passar Solstickan brandfilt?

En brandfilt hör hemma i allas hem och är ett bra komplement till en brandsläckare. En brandfilt kan med fördel användas för att effektivt släcka mindre bränder till exempel i kläder, möbler eller på spisen.

En brandfilt bör placeras så centralt som möjligt i din bostad och gärna i nära anslutning till köket. Fördelen med Solstickan brandfilt är att dess snygga yttre är skapat för att hänga framme i hemmet och inte stoppas undan i en garderob.

Komplettera gärna ditt hem med en Solstickan brandsläckare.

Solstickan brandfilt Coffee table book

Alternativ till Solstickan brandfilt

När det väl kommer till bränder så bryr sig inte branden om ifall du släcker den med en designad brandfilt eller inte. Det viktigaste är att du försöker släcka branden oavsett om det är med en brandfilt eller brandsläckare.

För tips på andra brandfiltar, läs gärna vårt bäst i test av brandfiltar.

Specifikationer Solstickan brandfilt

Mått låda16 x 25 x 3 cm
Mått brandfilt120 x 120 cm
SkötselrådSe till att den hänger på sin plats, torka av förpackningen med våt trasa. Kassera efter användning
Färg:Vit, svart, röd, guld med olika färg på emblemet. Ljust och mörkt läder.

FAQ Solstickan brandfilt – vanliga frågor och svar

Vad är en designad brandfilt?

En designad brandfilt är som vilken brandfilt som helst men med ett designad fodral. Det har den för att det ska bli en del av inredningen och hänga framme istället för att vara instängd i någon garderob.

Är Solstickan brandfilt bra?

Solstickan brandfilt är lika bra som alla andra brandfiltar. Det som skiljer sig är att Solstickan brandfilt har ett designad yttre.

Relaterade artiklar

Om oss Johan Jonsson

Lämna en kommentar