Om oss på Brandinfo.se – brandsäkerhet i hemmet

Om oss på brandinfo.se - Din guide till brandsäkerhet i hemmet

Brandinfo är en sida om brandskydd för hemmet och en jämförelsesajt för brandskyddsprodukter så som brandvarnare, brandsläckare och brandfiltar. Här samlas information om produktens egenskaper, dess för- och nackdelar, jämförelse med liknande produkter och prisnivå.

Vi skriver om brandskydd för hemmet, hur du kan skydda dig på bästa sätt och hur du ska agera om en brand uppstår.

Brandinfo.se är en tjänst som drivs av Firewithin AB (559328-0844). Firewithin AB har inga samarbeten med företagen som tillhandahåller produkterna utan är ett helt fristående bolag. Vi säljer inte själva produkterna utan länkar till återförsäljare. Läs vår ansvarsfriskrivning för mer information.

Hoppas du hittar vad du söker annars är du välkommen att höra av dig i formuläret nedan.

Teamet bakom Brandinfo.se

Om oss Johan Jonsson

Johan Jonsson

Grundare av Brandinfo.se

Jag har i snart 20 år arbetat inom svensk räddningstjänst. Jag har varit med och släckt bränder i byggnader, bilar, båtar och i skogen. Jag har släpat ut personer från brinnande byggnader. Jag har sett många hem raseras och vet vilken tragedi det kan vara.

Med åren har jag lärt mig vikten av ett bra brandskydd och hur viktigt det är med brandsäkerhet i hemmet. Visste du att vid 9 av 10 dödsbränder som sker i Sverige saknas en fungerande brandvarnare? Med ganska små medel skulle man kunna få fler att överleva.

Kontakta oss på Brandinfo.se

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss via kontaktforumläret nedan. Vi återkommer till dig snabbare än brandkåren hinner rycka ut!