Om oss på Brandinfo.se – brandsäkerhet i hemmet

Om oss på brandinfo.se - Din guide till brandsäkerhet i hemmet

Vi tycker att brandsäkerhet är en viktig fråga och vill därför belysa vikten av ett bra brandskydd i hemmet. Här är en kort beskrivning om oss på brandinfo.

Om oss på Brandinfo.se

Johan – grundare, skribent

Jag har i snart 20 år arbetat inom svensk räddningstjänst. Jag har varit med och släckt bränder i byggnader, bilar, båtar och i skogen. Jag har släpat ut personer från brinnande byggnader. Jag har sett många hem raseras och vet vilken tragedi det kan vara.

Med åren har jag lärt mig vikten av ett bra brandskydd och hur viktigt det är med brandsäkerhet i hemmet. Med brandinfo.se vill jag lyfta fram brandsäkerhet i hemmet och vad du behöver ha för utrustning, samt hur du ska agera om olyckan är framme.

Sidan hjälper dig med produkter för ett bra brandskydd och hur du kan hitta dem till bästa pris. En av våra populärste artiklar är den om bästa brandvarnaren. Ta gärna del av artikeln och lär dig mer om brandvarnare och få tips och råd kring vilken brandvarnare du ska välja.

Kontakta oss på Brandinfo.se

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss via kontaktforumläret nedan. Vi återkommer till dig snabbare än brandkåren hinner rycka ut!

Samarbetspartners

Vi är ständigt på jakt efter nya samarbetspartners. Är du intresserad av att teama upp med oss, tveka inte att höra av dig så återkommer vi så snart vi kan.

Glassmaskiner.nu – Din guide till allt om glass, glassbarer och de bästa glassmaskinerna
Glassmaskiner har en omfattande guide med de bästa glassmaskinerna och vad du behöver tänka på om du vill köpa en glassmaskin. Om du som oss älskar glass, ska du verkligen överväga att skaffa en glassmaskin. Du kommer kunna tillverka så mycket god glass, snabbt och enkelt!

Sovgottnu.se – Allt om sömn och att sova gott
På Sovgottnu.se kan du läsa om allt som har med sömn och att sova gott att göra. Sidan har många bra artiklar om bland annat tyngdtäcken vilka är populära och en fantastisk produkt som kan få dig att somna lättare och sova gott hela natten. Bland annat har man en stor undersökning där man utser bästa tyngdtäcket.

Tillbaka till början