Om oss på Brandinfo.se – brandsäkerhet i hemmet

Om oss på brandinfo.se - Din guide till brandsäkerhet i hemmet

Vi tycker att brandsäkerhet är en viktig fråga och vill därför belysa vikten av ett bra brandskydd i hemmet. Här är en kort beskrivning om oss på brandinfo.

Om oss på Brandinfo.se

Johan – grundare, skribent

Jag har i snart 20 år arbetat inom svensk räddningstjänst. Jag har varit med och släckt bränder i byggnader, bilar, båtar och i skogen. Jag har släpat ut personer från brinnande byggnader. Jag har sett många hem raseras och vet vilken tragedi det kan vara.

Med åren har jag lärt mig vikten av ett bra brandskydd och hur viktigt det är med brandsäkerhet i hemmet. Med brandinfo.se vill jag lyfta fram brandsäkerhet i hemmet och vad du behöver ha för utrustning, samt hur du ska agera om olyckan är framme.

Sidan hjälper dig med produkter för ett bra brandskydd och hur du kan hitta dem till bästa pris. En av våra populärste artiklar är den om bästa brandvarnaren. Ta gärna del av artikeln och lär dig mer om brandvarnare och få tips och råd kring vilken brandvarnare du ska välja.

Kontakta oss på Brandinfo.se

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss via kontaktforumläret nedan. Vi återkommer till dig snabbare än brandkåren hinner rycka ut!