Black Week Brandsäkerhet 2023 – Black Friday

Black Friday brandsäkerhet för hemmet - Bästa priserna på brandvarnare, brandsläckare, brandfilt och gasvarnare under Black Week.

Black Week brandsäkerhet är årets största shopping- och readagar med statistiskt stora prissänkningar på bland annat brandvarnare, brandsläckare, brandfiltar och annan utrustning för brandsäkerhet till hemmet. Black Friday tillsammans med Cyber Monday är starten på julhandeln och infaller i år den 25 november 2022.

Under Black Week 2020 slog shoppinghögtiden alla tidigare rekord. Jämfört med 2019 steg den totala försäljningen med hela 41%!

Vi på Brandinfo.se kommer lista de bästa Black Week erbjudandena för produkter för brandsäkerhet när det väl är dags. Tills dess hittar du som alltid de bästa priserna just nu på de produkter som vi rekommenderar för ökad trygghet för dig och din familj.

Glöm inte att spara denna sida i dina favoriter så du kan komma tillbaka hit för att ta del av de bästa priserna på produkter för brandsäkerhet när det väl är dags för Black Week.

Black Week 2023 – Black Friday priser på brandsäkerhet

Black Friday är i år den 25/11 2022

Här på Brandinfo.se ger vi dig alltid de bästa priserna, det är alltså alltid Black Week hos oss!

Här är några av våra populäraste artiklar där du hittar allt till bästa pris:

Black Friday 2023 – Varför du ska köpa dina produkter för brandsäkerhet via Brandinfo.se

När Black Friday väl drar igång är det lätt att luras till spontanköp. Se till att planera dina inköp i god tid och skaffa dig den bästa informationen så du kan hitta de bästa erbjudandena och undvika de dåliga. Här följer tre viktiga tips för hur du shoppar smart under Black Friday:

  1. Var nog med att jämföra priser hos flera butiker, fördelen med oss på Brandinfo.se är att vi gör det åt dig och priserna du ser är alltid de bästa online just nu.
  2. Läs på om varan så att du inte upptäcker efter ett tag att den inte passar dig. Här är ytterligare en fördel att handla via Brandinfo.se, i vår stora guider om bland annat brandvarnare, gasvarnare, brandfilt och brandsläckare går vi igenom produkterna och listar för- och nackdelar. Allt för att du ska hitta produkter som passar dig.
  3. Köp från ansedda butiker med bra villkor. Alla butiker vi samarbetar med på Brandinfo.se har bra villkor och är Svenska eller nordiska företag.

Black Friday Brandsäkerhet för hemmet 2023

Vad är då egentligen skillnaden mellan Black Friday och Black Week? Black Friday är fortfarande den största shoppingdagen på året och växer fortfarande för varje år som går. Men Black Friday är en relativt kort period med endast 24-timmars försäljning. Det innebär att butikerna måste konkurrera stenhårt för att locka till sig kunder under dessa 24 timmar. Det har gjort det både svårt och dyrt för butikerna att nå ut till potentiella kunder.

De senaste åren har många butiker påbörjat sin Black Friday rea några dagar tidigare det egentliga datumet. Detta har ökat butikernas möjligheter att nå ut till sina kunder och få fler att handla i deras butiker. Därför har man valt att kalla denna shopping intensiva vecka för Black Week.

Måndagen efter Black Friday kallas Cyber Monday. Från början var det readagen alla e-handlares svar på de fysiska butikernas Black Friday men idag har gränserna suddats ut och du kan hitta bra priser i både fysiska butiker och på nätet under Cyber Monday.