Black Week Brandsäkerhet 2023 – Black Friday

Black Week Brandsäkerhet - Black Friday Brandinfo.se

Black Week brandsäkerhet är årets största shopping- och readagar med statistiskt stora prissänkningar på bland annat brandvarnare, brandsläckare, brandfiltar och annan utrustning för brandsäkerhet till hemmet. Black Friday tillsammans med Cyber Monday är starten på julhandeln och infaller i år den 24 november 2023.

I denna artikeln går vi igenom vad Black Friday är och vad du ska tänka på för att kunna hitta de bästa priserna när du köper produkter för brandsäkerhet till ditt hem. 

Vi på Brandinfo.se listar alltid de bästa Black Week erbjudandena för produkter för brandsäkerhet när det väl är dags. Tills dess hittar du som alltid de bästa priserna just nu på de produkter som vi rekommenderar för ökad trygghet för dig och din familj.

Black Week brandsäkerhet 2023 – Black Friday priser på brandsäkerhet

Vi på Brandinfo.se anser att du ska aldrig invänta en rea för att köpa produkter till ditt brandskydd, men om du ändå behöver byta en brandsläckare eller komplettera med en brandfilt så kan du passa på när butikerna rear produkterna.

Black Friday är i år den 24/11 2023

Här på Brandinfo.se ger vi dig alltid de bästa priserna, det är alltså alltid Black Week hos oss! Här är några av våra populäraste artiklar där du hittar allt till bästa pris:

Varför Black Friday handla dina produkter för brandsäkerhet via Brandinfo.se 

När Black Friday väl drar igång är det lätt att luras till spontanköp. Se till att planera dina inköp i god tid och skaffa dig den bästa informationen så du kan hitta de bästa erbjudandena och undvika de dåliga. Här följer tre viktiga tips för hur du shoppar smart under Black Friday:

  1. Var nog med att jämföra priser hos flera butiker, fördelen med oss på Brandinfo.se är att vi gör det åt dig och priserna du ser är alltid de bästa online just nu.
  2. Läs på om varan så att du inte upptäcker efter ett tag att den inte passar dig. Här är ytterligare en fördel att handla via Brandinfo.se, i vår stora guider om bland annat brandvarnare, gasvarnare, brandfilt och brandsläckare går vi igenom produkterna och listar för- och nackdelar. Allt för att du ska hitta produkter som passar dig.
  3. Köp från ansedda butiker med bra villkor. Alla butiker vi samarbetar med på Brandinfo.se har bra villkor och är Svenska eller nordiska företag.

Vad är Black Friday brandsäkerhet för hemmet

Vad är då egentligen skillnaden mellan Black Friday och Black Week? Black Friday är fortfarande den största shoppingdagen på året och växer fortfarande för varje år som går. Men Black Friday är en relativt kort period med endast 24-timmars försäljning. Det innebär att butikerna måste konkurrera stenhårt för att locka till sig kunder under dessa 24 timmar. Det har gjort det både svårt och dyrt för butikerna att nå ut till potentiella kunder.

De senaste åren har många butiker påbörjat sin Black Friday rea några dagar tidigare än det egentliga datumet. Detta har ökat butikernas möjligheter att nå ut till sina kunder och få fler att handla i deras butiker. Därför har man valt att kalla denna shopping intensiva vecka för Black Week. På vissa håll kan man även läsa om Black november.

Måndagen efter Black Friday kallas Cyber Monday. Från början var det alla e-handlares svar på de fysiska butikernas Black Friday men idag har gränserna suddats ut och du kan hitta bra priser i både fysiska butiker och på nätet under Cyber Monday.

Under förra året var första året på länge som försäljningen under Black Friday inte översteg föregående års försäljning. Om detta är en trend återstår att se.

Sedan 1 september 2022 har det tillkommit en ny realag som ska skydda konsumenter mot att butikerna innan rean höjer priserna. REA-lagen innebär att om en butik marknadsför en vara som prissänkt måste de även ange det lägsta priset som varan sålts för de senaste 30 dagarna.

FAQ Black Friday brandsäkerhet – vanliga frågor och svar

När är Black Friday 2023?

I år infaller Black Friday den 24/11.

Vad är Black Week?

Black Week är starten på en shoppingintensiv vecka med statistiskt säkerställda prissänkningar. Höjdpunkten är Black Friday och det hela avslutas med Cyber monday.